Loading...

KNVB

mockup-knvb
KNVB

Stel: je hebt een eigen onderneming samen met een vriend, je houdt allebei van voetbal en je hebt pure passie voor het schrijven van teksten. Voor wie zou je dan graag willen werken? Juist ja, de KNVB. In het eerste jaar van mijn HBO-opleiding heb ik stage gelopen binnen deze organisatie. Des te leuker is het dat je nu vanuit je eigen bedrijf voor ze aan de slag mag.


SPORTIVITEIT & RESPECT

Voetbal is een fantastische sport waar miljoenen mensen in Nederland veel plezier aan beleven. Plezier is onlosmakelijk verbonden met Sportiviteit & Respect. Niet alleen bij voetbal, ook bij andere sporten. Dagelijks heb je er mee te maken. Daarom besteedt de KNVB veel aandacht aan dit thema.

 

MEERVOUDIGE AANPAK

Om te bereiken dat er op de velden sportief en respectvol wordt gespeeld stelt de KNVB een meervoudige aanpak voor. OTIS Online heeft in samenwerking met de KNVB vier pijlers bedacht. Onder iedere pijler zijn thema’s en onderwerpen te verdelen waar de KNVB zich samen met de verengingen voor inzet. Deze aanpak is gericht op het ondersteunen en versterken van verenigingen:

  • Het stimuleren van positieve en veelbelovende initiatieven.
  • Dit wordt gedaan door ondersteuning voor trainers, scheidsrechters en bestuursleden.
  • Het voorkomen van excessen door bijvoorbeeld het invoeren van een spelregels.
  • Het aanspreken en desnoods straffen van individuen, teams of verenigingen die over de schreef zijn gegaan.

 

SIMPEL SCHRIJVEN

De vier pijlers zijn herschreven evenals de teksten die vallen in het thema Sportiviteit & Respect. De teksten zijn begrijpelijker geworden voor de neutrale lezer. We merken dat veel ondernemers of bedrijven dusdanig ver in te materie zitten dat het moeilijker wordt om het ‘simpel’ te houden. Schrijven is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel schrijven.

 

FLINKE VERBETERSLAG

Naast het aanscherpen en makkelijker leesbaar maken van de teksten is er ook een verbeterslag gemaakt in de structuur op de website. Waar het voorheen rommelig en onoverzichtelijk was is het nu een overzichtelijk en logisch geheel geworden. Zo is het voor de bezoeker direct duidelijk waar hij/zij voor welk onderwerp moet zijn. Ook bij OTIS online hebben we Sportiviteit & Respect hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij hier graag een bijdrage aan hebben geleverd. Naast dat het al fantastisch is om voor de Nederlandse voetbalbond binnen de lijnen mogen staan.

 

Bekijk voor meer informatie www.knvb.nl

 

BEHOEFTE AAN MEER STRUCTUUR IN JE WEBTEKSTEN?