Loading...

Blog

9 redenen om een tekstschrijver in te huren

Waarom zou je een tekstschrijver inhuren? Het kost geld, de tekstschrijver kent je bedrijf of dienst niet en je weet niet wat je kan verwachten. Ik kan toch zelf wel een leuke tekst schrijven? Tuurlijk, waarschijnlijk kan je dat prima. Hoe veel tijd ben je er aan kwijt? En weet je hoe je SEO-geoptimaliseerde teksten schrijft of teksten die informeren, overtuigen en zorgen voor betere verkoopresultaten? We geven je 9 redenen waarom het zinvol is je teksten uit te besteden aan professionele tekstschrijvers.

Lees meer

Wat kost een online tekstschrijver?

Wat kost een online tekstschrijver? Of beter gezegd: wat levert een online tekstschrijver op? Het belang van een goed geschreven tekst is groot. Zeker online. Bezoekers van websites zijn over het algemeen snel en gehaast op zoek naar de juiste informatie. Veel tijd om hen te overtuigen heb je dus niet. Hoe trek je dan toch de aandacht en wat levert het uiteindelijk op?

Lees meer

Een blog over taal- en spelfouten

Over veelgemaakte fouten gesproken. Ik weet het nog goed. Als klein ventje op de tennisbaan schreeuwend richting mijn trainingsmaatje: “Ik ben veel beter als jou”. En ja hoor, daar kon Pietertje, met dat kleine brilletje op zijn neus, natuurlijk mooi op reageren: “Het is, dan jij”. Man, man man, wat vond ik dat irritant. Achteraf gezien ben ik blij dat hij mij even voor schut zette. Ik heb deze fout dan ook geen tweede keer gemaakt. Ik betrap mijzelf er weleens op dat ik, niet te vaak, zelf dat vervelende Pietertje ben. Misschien zijn ze me later ook wel dankbaar.

Lees meer

Meks koffie

Een mooie vrijdagochtend. We hebben een afspraak in het Westland bij Meks, leverancier van diverse koffieproducten. Gezien de hoeveelheid koffie die wij dagelijks drinken zien we deze opdracht wel zitten. Meks heeft een SEO-tekstschrijver nodig voor het schrijven van een landingspagina. Na een fijn gesprek, met overigens perfecte koffie, mogen we aan de slag.

Lees meer

O’ tis leuk een eigen onderneming

Het is 1 maart 2016. Een bijzondere dag. De officiële Inschrijving bij de KVK. Spannend? Ja, natuurlijk. Maar wij houden wel van avontuur. En mocht je denken dat avontuur gevaarlijk is, probeer dan eens routine, dat is dodelijk. Inmiddels zijn we 2 maanden verder.

Lees meer

De werkplek

Hoe ziet het kantoor er tegenwoordig uit? Een pingpongtafel, een glijbaan door het kantoor, een jukebox, een schommel, staat de muziek aan? Het zijn voorbeelden van dingen die het aantrekkelijker kunnen maken op een werkplek.

Lees meer

O ’t is online!

Twee jonge, energieke marketeers met een gezamenlijke passie. Marketing waar je blij van wordt. Net even buiten de lijntjes. Vrijzinnig, creatief en eigentijds. Wij zijn Onbevangen, Taalvaardig, Inspirerend en Swingend, oftewel OTIS.

Lees meer