Loading...

Blog

‘Die teksten schrijven we zelf wel’

We horen het regelmatig. De teksten schrijven we zelf wel, scheelt in de kosten. Wij denken daar anders over.

SEO-OPTIMALISATIE VAN TEKSTEN

De kans is groot dat je niet weet wat SEO-geoptimaliseerde teksten zijn. De kans is ook groot dat je hoog in Google wilt staan met jouw product of bedrijf. Laat het schrijven van de teksten daarom aan professionele SEO-tekstschrijvers over. Een goede tekst is niet alleen een leuk verhaaltje. Een goede tekst is vooral effectief. Effectief in het bereiken van haar doel. Hoog in Google en het bereiken van conversie. Conversie? Ja, het daadwerkelijk overgaan tot bijvoorbeeld een aankoop of het inschrijven voor de nieuwsbrief.

BEZOEKERS LEZEN NIET, BEZOEKERS SCANNEN

Een strakke website of folder is niet veel waard zonder ijzersterke teksten. Het lijkt ons niet de bedoeling dat bezoekers op jouw website komen en snel weer wegklikken vanwege grammaticale fouten, saaie, of ellenlange teksten. Een vlotte tekst met tussenkoppen en opsommingen is prettiger. Bezoekers van een website lezen namelijk niet. Ze scannen.

PROFESSIONELE TEKSTSCHRIJVER

Tuurlijk. Een professionele tekstschrijver kost geld. Maar heb je er weleens over nagedacht hoeveel een professionele tekstschrijver oplevert? Beter gevonden worden in Google, bezoekers die langer op je website blijven en een grotere kans op conversie is meer waard dan het aantal uur dat een tekstschrijver aan jouw teksten besteedt. Tel daar de uren die je zelf niet kwijt bent aan het denken, schrijven en schrappen bij op. Zie het als een waardevolle investering. Niet als kostenplaatje.

OP ZOEK NAAR SEO-TEKSTEN DIE GELD OPLEVEREN?

Share: