Loading...

Blog

Meks koffie

Een mooie vrijdagochtend. We hebben een afspraak in het Westland bij Meks, leverancier van diverse koffieproducten. Gezien de hoeveelheid koffie die wij dagelijks drinken zien we deze opdracht wel zitten. Meks heeft een SEO-tekstschrijver nodig voor het schrijven van een landingspagina. Na een fijn gesprek, met overigens perfecte koffie, mogen we aan de slag.

LANDINGSPAGINA

Voor het schrijven van de landingspagina is een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Hierdoor kunnen we exact zien op welke zoekwoorden veel gezocht wordt en waar de kansen liggen. Koffie is tegenwoordig een ‘hip’ product. De tone of voice is hierdoor meer informeel, vlot, eigentijds en persoonlijk. Precies de kernwaarden die passen bij ons en, gebleken uit het gesprek, de klant.

JE OF U

Zelf zouden we eerder kiezen voor de je-schrijfvorm. Dit past meer bij de klant, het product en de potentiele doelgroep. De klant verkiest liever de u-schrijfvorm. Geen probleem. De klant is uiteindelijk degene die bepaalt. Welke keuze je ook maakt. Gebruik de gekozen schrijfvorm consistent in al je communicatie-uitingen.

WEBSITE HERSCHRIJVEN

De klant was tevreden met de geschreven landingspagina. We kregen direct een ‘go’ voor het (her)schrijven van de volledige website en de nieuwe brochure. Een mooie opdracht, waarbij wij zeker de nodige kopjes smaakvolle koffie hebben gedronken.

OP ZOEK NAAR UNIEKE SEO-TEKSTEN?