Loading...

Online Marketing

ONLINE MARKETING

Online marketing is voor veel bedrijven nog een grijs gebied. Is het belangrijk dat ik goed gevonden word in Google? Levert het mij iets op? Moet ik nu wel of geen social media inzetten? Het kost tijd en geld om deze kanalen te benutten. Of levert het juist geld op?

LEADS GENEREREN

Online marketing is breed inzetbaar. Denk maar aan social media, digitale nieuwsbrieven, Google Analytics, of Google Adwords. Tools die ingezet kunnen worden om het eindelijke doel te realiseren: meer leads generen die leiden tot meer klanten!

HOOG IN GOOGLE

Ieder bedrijf wil hoog in Google. Het is echter geen gemakkelijke opgave. Google heeft behoorlijk wat spelregels opgesteld, waaraan jouw website moet voldoen. Wij kennen de spelregels en spelen graag het spel met Google, zodat jouw website goed scoort.

Hoe wij werken

Zo doen wij dat

1. Website

2. Online marketing

3. Leads genereren

4. Omzetverhoging

iphonexotis
Website

We starten met het maken van een nieuwe website. Seo-geoptimaliseerd, schaalbaar, op maat gemaakt, snel, professioneel en betaalbaar.

Online marketing

Zodra de website live staat gaan we aan de slag met de online marketing. Zowel SEO als SEA is mogelijk. Alles in overleg met als uiteindelijk doel: omzetverhoging.

Leads genereren

Door de inzet van online marketing zorgen we voor nieuwe leads. Dit kan door organisch, maar zeker ook betaald bereik. Denk aan Google Adwords, gesponsorde campagnes op social media of bijvoorbeeld whitepapers.

Omzetverhoging

Door op de juiste wijze een nieuwe website te bouwen in combinatie met online marketing zorg je voor nieuwe leads. Uiteindelijk is het doel om van de nieuwe leads, nieuwe opdrachten/klanten te maken. Resultaat: omzetverhoging.

IK WIL GRAAG MEER WETEN OVER ONLINE MARKETING