Loading...

Social media

SOCIAL MEDIA

Social media is een relatief goedkope manier om je doelgroep op een efficiënte wijze te benaderen. De mogelijkheden zijn uitgebreid en op ieder kanaal communiceer je anders. Zo is LinkedIn bijvoorbeeld meer zakelijk gericht dan Facebook. Op Twitter heb je te maken met een gering aantal leestekens. En wat plaats je dan? Wij kunnen je daar bij helpen.

DOELGERICHTE CAMPAGNES

Door het op de juiste manier inzetten van social media bouw je aan je naamsbekendheid. Ook je imago kan je er een enorme boost mee geven. Denk maar eens aan Heineken of KLM. Een doelgerichte social media campagne kan een specifieke doelgroep triggeren tot een actie. Zo vergroot je de uiteindelijke kans op conversie.

MEER NAAMSBEKENDHEID

We geven jouw product of merk een gezicht. Samen bouwen we aan een grotere naamsbekendheid en zorgen we voor meer volgers. Delen, tweeten, liken, volgen en taggen. We doen het allemaal. Door het goed inzetten van social media geven we je bedrijf of product een gezicht en zorgen we voor meer bezoekers naar je website.

Hoe wij werken

Zo doen wij dat

SOCIAL MEDIA

PLATFORM

LEADS GENEREREN

OMZETVERHOGING

infigo
SOCIAL MEDIA

We kijken naar het doel van je campagne. Meer naamsbekendheid? Meer leads? Maandelijks iets plaatsen? Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak.

PLATFORM

Een campagne met een zakelijke insteek? LinkedIn. Is jouw doelgroep actiever op Facebook? Ook een schitterend platform. Uiteraard is een combinatie ook goed mogelijk!

LEADS GENEREREN

Door de inzet van social media en eventueel gesponsorde campagnes creëer je meer naamsbekendheid en eventueel contactgegevens. Kortom: naamsbekendheid + leads genereren.

OMZETVERHOGING

Door op de juiste wijze social media in te zetten zorg je voor meer bezoekers naar je website. Het zorgt voor naamsbekendheid, contactgegevens, nieuwe leads, opdrachten en uiteindelijk omzet!

MEER WETEN OVER HET INZETTEN VAN SOCIAL MEDIA?