Loading...

Teksten schrijven

SEO-TEKSTEN

Je zoekt een SEO-tekstschrijver? Gevonden! Wij schrijven unieke en inhoudelijke SEO-teksten. Dit doen we niet door 100x de zoekterm te herhalen. Google wordt hier niet blij van. Waar Google wel blij van wordt is kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Google wordt steeds slimmer, Wij gelukkig ook!

INHOUDELIJKE SEO-TEKSTEN

Wie schrijft, die blijft zei mijn oma altijd tijdens het klaverjassen. Wie goed schrijft komt hoger in Google, zou ze nu misschien zeggen. En dat klopt! Schrijf je goede inhoudelijke SEO- teksten, dan scoor je hoger in Google. Ook whitepapers, landingspagina’s, brochures, testimonials en productpagina’s doen we graag!

UNIEK ZOEKWOORD

We zien vaak dat bedrijven op meerdere zoektermen tegelijk gevonden willen worden. Slim, zou je denken, maar dit is niet mogelijk. Schrijf altijd één tekst voor één zoekwoord (of zoekterm). Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek brengen we de kansen in kaart en bepalen we de uiteindelijke zoektermen.

Hoe wij werken

Zo doen wij dat

Zoekwoordenonderzoek

SEO-teksten

Tijdsbesparend

Omzetverhoging

otis_promo
Zoekwoordenonderzoek

Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek en eigen wensen brengen we de kansen in kaart. Door de zoektermen te toetsen weten we exact welke termen het meest succesvol zullen zijn.

SEO-TEKSTEN

Webteksten schrijven we voor veel uiteenlopende bedrijven. Of het nu gaan om een kaasspecialist, een voetbalbond of een voegbedrijf. Wij verdiepen ons in de materie en schrijven SEO-geoptimaliseerde teksten.

TIJDBESPAREND

Door je teksten uit te besteden aan professionele tekstschrijvers bespaar je enorm veel tijd. Doordat de SEO voorwaarden zijn verwerkt levert het je per dag meer bezoekers op.

OMZETVERHOGING

Het gevolg is dat je goed gevonden wordt in Google. Per dag scheelt dit enorm veel bezoekers. En de bezoekers die op je website komen lezen een unieke en professionele tekst. Besteed het uit en zorg voor omzetverhoging!

SEO-TEKSTEN VOOR JOUW WEBSITE NODIG?